Loading...
Despre mine2020-04-02T19:27:11+00:00

SINCERITATEA ESTE ADEVARUL MORAL

Banuiesc ca daca ati ajuns pe pagina asta, sunteti curiosi sa stiti mai multe despre mine… Deasemenea stiu ca nu vreti texte kilometrice. Pe scurt sunt fost system administrator, expert in securitate informatica, expert in Linux, networking, am construit 3 datacentere de la zero, cloud. Am in CV o pozitie de CTO de 10 ani unde am am administrat 150.000 clienti, apoi ulterior CEO alti 12 ani. Pe langa atata informatica, nu puteam sa imi aleg o pasiune mai proasta decat fotografia ce ma tine si mai mult in fata monitorului. Dar ca sa balansez lucrurile sunt pasionat de arte martiale Wushu, Tai Chi si taoism.

“I’m a photographer… I make people immortal… What’s your superpower?”

Fotografie ca pasiune

M-am apucat sa fotografiez din pura pasiune, impotriva curentului si mereu am fotografiat asa cum imi place. Am ajuns in cateva luni sa fotografiez evenimente la cererea prietenilor, apoi m-am concentrat pe ce mi-a placut mai mult: evenimente, sport, concerte, nud. Desigur multi m-au intrebat si s-au contrariat sa vada un CEO fotograf la un botez, mai ales ca pe pagina mea de fotografie nici nu specific acest lucru… Este greu sa explic in general de ce o iesire la o petrecere, unde cunosc oameni noi, orase, zone, obiceiuri, este pentru mine o relaxare, cum este pentru altii mersul la pescuit.

Evenimente 93
Sport 90
Concerte 98
Nud – Boudoir 90

It does not matter how slowly you go as long as you do not stop

Confucius

Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle you know nothing about. Always.

Wisdom

Fall down 7 times, get up 8 times.

Japanese wisdom

In the struggle between the stone and water, in time, the water wins

Arte martiale

Nu doar ca sunt pasionat de arte martiale, dar mereu am incercat sa ajut prin diverse moduri promovarea sporturilor si a stilului de viata sanatos. In general fotografiez gratuit competitiile de arte martiale, in scopul promovarii lor. Fotografiez si alte sporturi tot in mod gratuit daca au nevoie de promovare, si desigur daca evenimentele sunt destul de mari ca numar de sportivi ca sa am ce fotografia.

Avem in portofoliu peste 15.000 clienti