Noul controller Playstation5

Sony a anuntat si aratat noul controller pentru Playstation5. Pe blog-ul lor, ei spun ca o sa pastreze ceea ce era bun in actualul Dualshock4, dar o sa adauge functii noi pentru ca jucatorul sa simta jocurile intr-un mod mai rafinat, cum ar fi mersul cu masina pe un teren accidentat, sau cand trage cu arcul. Butonul de Share a fost inlocuit cu un nou buton Create, probabil ca sa implementeze in noul Playstation5 mai multe optiuni de interactiune cu social media, poate nu doar broadcast pe Youtube, dar si alte platforme.

Controller-ul insa este alb… ceea ce este impotriva traditiei Sony si parerea mea este ca au facut o alegere proasta, tinand cont ca in general plasticul alb tinde sa capete o culoare galbuie in timp, mai ales daca jucatorii sunt fumatori. Lumina de deasupra au mutat-o in jurul touchpad-ului, ceea ce ok, nu este o idee proasta.

Mie personal mi se parea mai ok (din punct de vedere al jucatorului) designul de la Dualshock4. Dar ramane de vazut cum o sa arate la marime naturala noul joystick.